Ga naar inhoud

Percussionman

Lid
  • Aantal items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Percussionman's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

  • Eerste reactie
  • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

  1. @Kasander1 Alles grondig verwijderd met Revo. Opnieuw opgestart. Software opnieuw erop. Resultaat: géén. Het blijft zoals het was. Ik weet zo ook niet meer, ben radeloos. In ieder geval bedankt voor uw hulp.
  2. Mijn HP Envy 5544 printer vertikt het om in kleur af te drukken. Kies je voor kleur dan krijg je zwart. Ook de instellingen kiezen tussen grijstinten en kleur kan ik niet vinden. Alle software eraf gegooid en er opnieuw opgezet helpt niet. Met mijn mobiel kan ik via HP Smart wel in kleur printen. Wat doe ik niet goed en wie kan mij van dit probleem afhelpen.
  3. @Kasander1 Nee, helaas het werkt voor alle apps niet. Jammer net een nieuwe TV gekocht en nu werkt dat niet, ik baal hiervan.
  4. de verbinding is via de ARC van de TV naar de receiver met een HDMI kabel.
  5. Sinds kort heb ik een smart tv. Als ik wat wil zien via YouTube dan zie ik wel beeld maar heb geen geluid via mijn receiver. Krijg wel geluid via de tv spaeker zelf. Bij gewoon tv kijken heb ik wel geluid via mijn receiver. Dit zelfde geldt als ik wat via mijn mobiel naar de tv stream, wel beeld maar geen geluid, ook weer alleen via de tv speaker. Wat doe ik niet goed.
  6. duidelijk antwoord, jammer mijn 10 dagen zijn helaas al verlopen, de melding blijft. Is het een optie om gebruik te maken van een nieuwe start. mvg, Percussionman.
  7. na de update windows 1903 krijg ik steeds een melding van: uw licentie van windows verloopt binnenkort. maar bij zoeken naar updates staat gewoon uw pc is bijgewerkt lastig dat heel vaak deze melding verschijnt hoe is dit op te lossen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...