Ga naar inhoud

Percussionman

Lid
 • Aantal items

  11
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Percussionman's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

 • Eerste reactie
 • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

 1. @Kasander1 Alles grondig verwijderd met Revo. Opnieuw opgestart. Software opnieuw erop. Resultaat: géén. Het blijft zoals het was. Ik weet zo ook niet meer, ben radeloos. In ieder geval bedankt voor uw hulp.
 2. Mijn HP Envy 5544 printer vertikt het om in kleur af te drukken. Kies je voor kleur dan krijg je zwart. Ook de instellingen kiezen tussen grijstinten en kleur kan ik niet vinden. Alle software eraf gegooid en er opnieuw opgezet helpt niet. Met mijn mobiel kan ik via HP Smart wel in kleur printen. Wat doe ik niet goed en wie kan mij van dit probleem afhelpen.
 3. @Kasander1 Nee, helaas het werkt voor alle apps niet. Jammer net een nieuwe TV gekocht en nu werkt dat niet, ik baal hiervan.
 4. de verbinding is via de ARC van de TV naar de receiver met een HDMI kabel.
 5. Sinds kort heb ik een smart tv. Als ik wat wil zien via YouTube dan zie ik wel beeld maar heb geen geluid via mijn receiver. Krijg wel geluid via de tv spaeker zelf. Bij gewoon tv kijken heb ik wel geluid via mijn receiver. Dit zelfde geldt als ik wat via mijn mobiel naar de tv stream, wel beeld maar geen geluid, ook weer alleen via de tv speaker. Wat doe ik niet goed.
 6. duidelijk antwoord, jammer mijn 10 dagen zijn helaas al verlopen, de melding blijft. Is het een optie om gebruik te maken van een nieuwe start. mvg, Percussionman.
 7. na de update windows 1903 krijg ik steeds een melding van: uw licentie van windows verloopt binnenkort. maar bij zoeken naar updates staat gewoon uw pc is bijgewerkt lastig dat heel vaak deze melding verschijnt hoe is dit op te lossen
 8. @Kasander1 De printer is een HP Envy 5544, maar het mooie is het volgende. Als ik met de laptop via wifi print dan komt dat alleen in de kleur zwart-wit. Print ik iets via mijn Samsung mobiel dan wordt er wel in zwart-wit maar ook in kleur geprint.
 9. Functieadres 0xed8a5299 veroorzaakt een beschermings fout. Uitzonderingscode 0xe06d7363. De eigenschappen van de toepassing werken mogelijk niet correct. Hoe kan ik dit oplossen.
 10. @Kasander1 hartelijk dank voor je reactie. Ik heb geen audio-out op mijn sony bravia kdl-40l-4000. Werkt het wel als ik een chromecast audio aansluit op mijn Onkyo receiver dan? Vraag : werkt het dan met beide chromecast apparaten?
 11. Heb een chromecast 2018 aangesloten, alles werkt perfect via de tv. Het geluid wil ik graag via mijn Onkyo versterker maar dit lukt mij niet. HDMI 1 gebruik ik voor ARC naar de versterker. HDMI 2 gebruik ik voor de chromecast. Ik krijg dus alleen het geluid via de tv maar dat is niet zo mooi als via de versterker. Wat doe ik fout en wie kan mij hier mee helpen zodat het wel gaat werken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...