Ga naar inhoud

Mark2000

Lid
 • Aantal items

  3
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Alles dat geplaatst werd door Mark2000

 1. Bedankt voor je antwoord zie ik het goed dat ik hem dan op deze twee aansluitingen, die geel omcirkeld zijn, moet aansluiten? https://www.mupload.nl/img/mwozcin0i82xf.jpg
 2. Hallo, Ik heb een HP Compaq Elite 8300 SFF computer. Ik wil deze graag uitbreiden met een extra interne schijf, nou vraag ik me af of dit mogelijk is om een extra schijf aan te sluiten en hoe dit dan moet. Op dit moment is er 1 harde schijf aangesloten en zit er geen cd-rom speler in mijn computer dus er is wel ruimte voor. Bijgaand nog een paar foto's met informatie over mijn computer, misschien dat het kan helpen. Alvast bedankt voor de moeite.
 3. Hallo, Ik heb een HP Compaq Elite 8300 SFF computer. Ik wil deze graag uitbreiden met een extra interne schijf, nou vraag ik me af of dit mogelijk is om een extra schijf aan te sluiten en hoe dit dan moet. Op dit moment is er 1 harde schijf aangesloten en zit er geen cd-rom speler in mijn computer dus er is wel ruimte voor. Bijgaand nog een paar foto's met informatie over mijn computer, misschien dat het kan helpen. Alvast bedankt voor de moeite.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...