Ga naar inhoud

wcj.konings

Lid
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door wcj.konings

  1. ik moet mijn esp easy omzetten naar een ander wifi punt , maar kom niet in de captive portal
  2. @Kasander1 Bedankt voor de reactie, Ja die ken ik, en de installatie verloopt ook verder volgens dit schema. Ik maak vervolgens een apparaat aan etc. ( in mijn geval een temperatuur meter ) en gebruik vervolgens ook het juiste ip adres ( 127.0.0.1:8080 ) en idx . Maar op eoa manier kan ik domoticz niet "extern"benaderen .
  3. Bedankt voor de reactie, Ja die ken ik, en de installatie verloopt ook verder volgens dit schema. Ik maak vervolgens een apparaat aan etc. ( in mijn geval een temperatuur meter ) en gebruik vervolgens ook het juiste ip adres ( 127.0.0.1:8080 ) en idx . Maar op eoa manier kan ik domoticz niet "extern"benaderen .
  4. Wie heeft er Domoticz aan de praat onders windows7 en/of 10 op een gewone PC ( dus geen raspberry )? Het lukt mij maar niet om er iets naar toe te sturen vanaf de esp_easy moduletje of hoe dan ook. ps. bij de installatie logfile geeft hij ook een foutmelding dat er een python lib. ontbreekt overigens )
  5. Wie heeft er Domoticz aan de praat onders windows7 en/of 10 op een gewone PC ( dus geen raspberry )? Het lukt mij maar niet om er iets naar toe te sturen vanaf de esp_easy moduletje of hoe dan ook. ps. bij de installatie logfile geeft hij ook een foutmelding dat er een python lib. ontbreekt overigens )
×
×
  • Nieuwe aanmaken...