Ga naar inhoud

burgkop

Lid
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door burgkop

  1. Mij werd aangeraden om dit moederbord en processor Ryzen 5 te kopen, terwijl ik had aangegeven dat ik in hoofdzaak Windows 8.1 gebruik. Heb een dual boot met Windows 10, daar krijg ik die melding uiteraard niet. Maar inWindow 8 krijg ik wel steeds de melding dat de hardware niet wordt ondersteund, hoe zet ik die irritante melding uit, die telkens terug komt? Ik stap niet over naar Windows 10
  2. Zover ik het weet werd het onderhouden door enkele vrijwilligers en 1 in het bijzonder, denk ik, welke er teveel tijd in moest steken, na het jaren gedaan te hebben. Geen idee waar al die CID forum meisjes en jongens zijn gebleven. Ik blijf het jammer vinden. Vraag mij af of er geen mouw aan te passen was om het met meerdere leden aan de praat te houden. Het is meerdere keren in andere handen overgegaan, dat zal er ook wel mee te maken hebben, jammer, jammer. Ik was erbij vanaf nr. 2, dus tientallen jaren.
  3. @Kasander1 Vriendelijk bedankt. Vreemd genoeg lukte het mij niet, op CD. Aan CD niets te zien. Toch eens een andere nieuwe geprobeerd en nu doet hij het wel. Nou ja, ook best, niet dan?
  4. Baal er nog wekelijks van dat het Computeridee forum is gestopt, aan dit Tech Cafe forum kan ik niet zo wennen, vind het persoonlijk niet zo'n handige layout, vandaar dat ik er ook heel weinig kijk.
  5. Ik heb EaseUs partition Master pro, maar het lukt mij niet omdat bootable op cd te krijgen. Dus te gebruiken voordat windows erop staat. Bij WinPEmaker gaat het al fout, kan dat niet downloaden. Heb wel een exe bestandje van die naam gevonden, maar snap totaal niet wat ik ermee moet doen om een zelf startende cd te maken. Ik vind het in windows een ideaal progje, maar nu als er nog geen windows op staat. Zou iemand dit stap voor stap kunnen uitleggen?
  6. Ben hier een poos niet geweest, was alles kwijt. Waarom kan ik mijn gegevens niet inzien, of kijk ik er overheen? Een en ander is mij niet geheel duidelijk, maar wil wel wat dingen aanpassen/veranderen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...