Ga naar inhoud

J.Loonen

Lid
  • Aantal items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door J.Loonen

  1. Als ik op mijn Medion computer een memory stick aansluit wordt dat keurig weergegeven in de verkenner. Wanneer ik echter deze memory stick verwissel voor een andere, bijv. bij het zoeken naar een bestand, wordt deze nieuwe stick niet weergegeven, maar blijft de oude in beeld. Beeld verversen met [F5] geeft geen verandering. Ik moet de pc opnieuw opstarten om de nieuwe tick in beeld te krijgen. Hoe kan ik dit verhelpen?
  2. In Microsoft outlook 2019 staat bij mijn ingekomen mails niet de datum, alleen de dagaanduiding (ma. di etc) Hoe kan ik dat aanpassen zodat ik de datum zie, zoals bij eerdere versies?
  3. In Microsoft outlook 2019 staat bij mijn ingekomen mails niet de datum, alleen de dagaanduiding (ma. di etc) Hoe kan ik dat aanpassen zodat ik de datum zie, zoals bij eerdere versies?
  4. @Kasander1 Ik ben gaan zoeken naar de 'knop' extra, maar kan deze niet vinden op https://nl.libreoffice.org/ Wat doe ik verkeerd, ik ben een leek, dus hulp is welkom
  5. @Homer Dank voor de reactie. Op deze desktop staat F-secure, via Ziggo. Boven de melding staat echter niets, dus ook geen F-secure. De housecall van trend Micro is een service via internet. Scannen met zowel F--secure als de Housecall geven geen virusmelding. Bij de melding over de trojans wordt je uitgenodigd om naar een update virusscanner te gaan, maar ik vermoed dat dit juist virus en/of ander ongeregeldheden gaat installeren. Vandaar mijn vraag, misschien heeft iemand ook zo'n ervaring.
  6. Krijg melding Windows 10 is geinfecteerd met 5 trojan virussen, maar F-Secure en Houscall van Trend Micro vindt niets. Is dit een fakemalding of echt? Wat nu?
  7. Ik wil gratis een pc met windows 7 upgraden naar windows 10. Kan dat nog?
  8. De bestandslokatie wordt incorrect genoemd. Daarna op OK klikken en outlook start gewoon op
×
×
  • Nieuwe aanmaken...