Ga naar inhoud

Jacobus27

Lid
 • Aantal items

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Jacobus27's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

 • Eerste reactie
 • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

 1. @Kasander1 Beide opties werken perfect. Hartelijk dank voor de tip.
 2. Het exporteren vaan chats vanuit whatsapp gaat in de meeste gevallen uitstekend. Echter is een contact waar alle alle tekst meekomt maar slechts één foto als media wordt mee geëxporteerd, de overige foto's worden niet mee genomen.
 3. Ik heb heel lang geleden via het programma Proshowgold fotoslideshows gemaakt. Deze bestanden hebben de extensie PXC. Proshow is niet meer te koop, de opvolger is naar zeggen Photopia, dit programma is alleen in de USA te bestellen voor een hoop geld. Bestaat er een betaalbaar programma waarmee ik mijn slideshows om kan zetten naar een meer gangbare extensie of is er een programma waarmee ik de PXC bestanden om kan zetten.
 4. @Kasander1 ct080829g,op de ze site krijg ik geen één proshow ... programma werkend op mij pc. ct080820d, ik krijg alleen conversie programma's van PCX naar....., maar niet van PXC naar ..... Ik hoop dat je nog een andere oplossing hebt of misschien een n=andere lezer van mijn probleem. Groet Jacobus
 5. Waar kan ik in Nederland Photopia kopen of downloaden. Of hoe kan PXC bestanden openenen?
 6. Jaren geleden bij Aldi de Zolid 771 negatievenscanner gekocht. De meeleverde software en driver werken niet onder Windows 10. Al diverse sites bezocht welke mij geen juiste oplossing kunnen bieden. Ook de compabiliteitsmode van Windows geeft geen oplossing. Wie kan mij helpen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...