Ga naar inhoud

xavier51

Lid
  • Aantal items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door xavier51

  1. Lampje dank je wel. Maar het gaat over de getallen rechtsboven op mijn Android telefoon.
  2. Dank je Niels. Eerst kreeg ik het getalletje rechtsboven, maar na een upgrade krijg ik ó geen melding óf een rood rondje. En ik wil graag bij alle icoontjes waar het mogelijk is, een getalletje hebben. Waar kan ik dat instellen?
  3. Dit is hetgeen ik bedoel. Zo ook bij WhatsApp. Het aantal verdwijnt als je ze gelezen hebt.
  4. Bijvoorbeeld het icoontje van de mail. Rechtsboven staat een getal corresponderend aan het aantal mailtjes dat ik nog niet gelezen heb. Hoe krijg ik dat getal terug?
  5. Het betreft een server waar e-mailadressen op draaien. geen gmail, hotmail etc. Via webmail is het ons gelukt om mails te versturen. Echter via de programma's lukt het niet. Kijk de instellingen na, zul je zeggen. Imap, poort 993 en ssl/tls smtp, poort 587 en ssl/tls We hebben het wachtwoord aangepast, maar dat gaf geen oplossing. Omdat het via webmail wel lukt, waarom dan niet via Thunderburd, Em client, Mail etc etc
  6. [SMTP] Onverwacht antwoord van de server: '* OK [CAPABILITY IMAP4rev1 UIDPLUS CHILDREN NAMESPACE THREAD=ORDEREDSUBJECT THREAD=REFERENCES SORT QUOTA IDLE AUTH=PLAIN ACL ACL2=UNION] Courier-IMAP ready. Copyright 1998-2004 Double Precision, Inc. See COPYING for distribution information.' Dit is de foutmelding als ik een mail wil versturen. Ik heb verschillende mail programma's geprobeerd.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...