Ga naar inhoud

jorispeterse72

Lid
  • Aantal items

    304
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door jorispeterse72

  1. Dat gaat heel lastig, dus houd er rekening mee dat het niet mogelijk is. Ook vice-versa. Het (betaalde) programmaatje Backuptrans kon dit, maar of dit nog altijd werkt weet ik niet.
  2. Lijkt me sowieso handig, ook offline kun je malware oplopen. Bijvoorbeeld via besmette usb-sticks. Een simpele gratis antivirus volstaat, neem bijvoorbeeld Windows Defender.
  3. Het klopt wel dat je verbindingssnelheid een knauw krijgt, maar dit is wel heel traag. Wellicht is de verbinding sneller als je een andere server kiest.
  4. Google Play is niet beschikbaar voor laptops. Enkel voor Android-apparaten, zoals tablets en smartphones.
  5. Even voor de goede orde: het bedrijf achter de app Waze is Google. Wij zijn op geen enkele manier betrokken.
  6. Tsja, de computerwereld verandert. Linux krijgt ook zeker aandacht, maar bedenk je wel dat er maar heel weinig gebruikers zijn. Zou dat ook graag anders zien, daarom blijft het zeker op de radar.
  7. Als dit probleem uit het niets is ontstaan ligt het waarschijnlijk bij je mailprovider. Neem contact met ze op, misschien dat er iets mis is bij hun servers of wellicht hebben ze technische veranderingen doorgevoerd waardoor je andere inloggegevens moet invoeren.
  8. Lijkt mij geen probleem. Neem hiervoor even contact op met de klantenservice: www.computertotaal.nl/contact
  9. Zoek het ip-adres op en voer dat als adres in in de verkenner, en maak daar een snelkoppeling voor.
  10. Dan moet je een heel groot deel van de telefoon de vingerafdruk laten scannen (in plaats van alleen het knopje aan de onderkant of achterkant van de telefoon). Een vingerafdrukscanner wordt doorgaans van dure materialen zoals saffier gemaakt. Kortom, dat is nogal een kostbare grap. LG heeft wel een methode in de nieuwe LG G8s dat je je hand voor het toestel houdt, zodat de selfiecam deze kan aflezen om het toestel te ontgrendelen. Ik heb het toestel alleen nog niet goed kunnen testen, dus ik weet niet of het de moeite waard is.
  11. Dat kan met Bluestacks (https://www.bluestacks.com/nl/index.html). Maar de ervaring is niet top.
  12. @Jorrit Virtualbox is inderdaad de oplossing die je zoekt. Wordt op de redactie ook regelmatig gebruikt voor het testen van programma's. Let wel op dat je een krachtige pc ervoor nodig hebt (vooral werkgeheugen).
  13. Paint.net kan het, irfanview ook. Ik weet alleen niet of ze het met alle bestanden tegelijk kunnen of dat je het stuk voor stuk moet doen.
  14. Daarvoor heeft de Rabobank geen app, maar een site: https://bankieren.rabobank.nl/klanten. Hier kun je al je bankzaken regelen op je laptop.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...