Ga naar inhoud

jorispeterse72

Lid
 • Aantal items

  304
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Alles dat geplaatst werd door jorispeterse72

 1. Dat gaat heel lastig, dus houd er rekening mee dat het niet mogelijk is. Ook vice-versa. Het (betaalde) programmaatje Backuptrans kon dit, maar of dit nog altijd werkt weet ik niet.
 2. Lijkt me sowieso handig, ook offline kun je malware oplopen. Bijvoorbeeld via besmette usb-sticks. Een simpele gratis antivirus volstaat, neem bijvoorbeeld Windows Defender.
 3. Het klopt wel dat je verbindingssnelheid een knauw krijgt, maar dit is wel heel traag. Wellicht is de verbinding sneller als je een andere server kiest.
 4. Google Play is niet beschikbaar voor laptops. Enkel voor Android-apparaten, zoals tablets en smartphones.
 5. Even voor de goede orde: het bedrijf achter de app Waze is Google. Wij zijn op geen enkele manier betrokken.
 6. Tsja, de computerwereld verandert. Linux krijgt ook zeker aandacht, maar bedenk je wel dat er maar heel weinig gebruikers zijn. Zou dat ook graag anders zien, daarom blijft het zeker op de radar.
 7. Helaas is er geen prullenbak op Android tablets.
 8. Als dit probleem uit het niets is ontstaan ligt het waarschijnlijk bij je mailprovider. Neem contact met ze op, misschien dat er iets mis is bij hun servers of wellicht hebben ze technische veranderingen doorgevoerd waardoor je andere inloggegevens moet invoeren.
 9. Lijkt mij geen probleem. Neem hiervoor even contact op met de klantenservice: www.computertotaal.nl/contact
 10. Zoek het ip-adres op en voer dat als adres in in de verkenner, en maak daar een snelkoppeling voor.
 11. Dan moet je een heel groot deel van de telefoon de vingerafdruk laten scannen (in plaats van alleen het knopje aan de onderkant of achterkant van de telefoon). Een vingerafdrukscanner wordt doorgaans van dure materialen zoals saffier gemaakt. Kortom, dat is nogal een kostbare grap. LG heeft wel een methode in de nieuwe LG G8s dat je je hand voor het toestel houdt, zodat de selfiecam deze kan aflezen om het toestel te ontgrendelen. Ik heb het toestel alleen nog niet goed kunnen testen, dus ik weet niet of het de moeite waard is.
 12. Dat kan met Bluestacks (https://www.bluestacks.com/nl/index.html). Maar de ervaring is niet top.
 13. Dat klopt. Sinds Android 9 kunnen telefoongesprekken niet meer opgenomen worden. Dat hebben de Android-ontwikkelaars doorgevoerd in het kader van de veiligheid.
 14. Android kan wel op een smartwatch staan, maar is compleet omgeschikt voor kleine schermpjes. Als ik jou was zou ik even verder kijken naar een betaalbare smartwatch met Android Wear (nu heet het Wear OS), dat wel geschikt is voor horlogeschermpjes. Een TicWatch bijvoorbeeld.
 15. https://computertotaal.nl/digitaal-lezen Wanneer je inlogt kun je aan de slag. Veel leesplezier!
 16. IK BEGRIJP JE VRAAG NIET ZO GOED. ZOU JE VOLGENDE KEER NOGMAALS OP DE CAPS LOCK TOETS WILLEN DRUKKEN VOORDAT JE JE VRAAG STELT?
 17. Een virusscanner is voldoende. Op de pc komt ransomware het meest voor. Voor je smartphone of tablet hoef je je niet echt zorgen te maken.
 18. Sluit hem even aan op een monitor. Krijg je wel beeld, dan kan het een defect in het scherm van je laptop zijn.
 19. https://techcafe.nl/computer/hoe-kan-ik-mijn-account-verwijderen
 20. https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=photoshop+mac
 21. Internet Explorer is een verouderde browser, dus misschien zit hier het probleem. Werkt Airfoil wel in Chrome?
 22. Het heeft niets met wetgeving te maken. Sinds Android 9 is het niet meer mogelijk om gesprekken op te nemen, ook niet op andere Androidsmartphones dus. Dat hebben de ontwikkelaars van Android bewust gedaan, omwille van de veiligheid.
 23. Als het goed is in april. Helaas heeft Huawei niet echt een beste reputatie als het aankomt op (snelle) updates.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...