Ga naar inhoud

Buur

Lid
  • Aantal items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Buur's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

  • Eerste reactie
  • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

  1. Je kunt al gewoon op npo.nl alle zenders van de publieke omroep live kijken op je computer. Daarvoor hoef je helemaal niets te installeren. Kodi + Retrospect geeft uiteraard veel meer mogelijkheden.
  2. Ik weet niet of ik de vraag (van 7 maanden oud) goed begrijp, maar voor de volledigheid en duidelijkheid even dit er aan toe voegen: een Chromecast steek je in een HDMI-IN poort, en niet in een HDMI-OUT poort. Kortom, je sluit 'm aan op een TV, een computermonitor, of een receiver, maar niet op een laptop. Als jij beeld van jouw laptop naar een tv wilt streamen, dan sluit je de Chromecast aan op de tv of ander apparaat waarop je het beeld wilt laten tonen. Vervolgens maak je met de laptop verbinding met de Chromecast, en zo ver ik weet kan dat inderdaad alleen met de Google Chrome browser, tenzij er inmiddels al een ander soort programma voor bestaat. Je kunt dus alleen de content die je in je Chrome-browser ziet naar je tv streamen... Een Chromecast is niet een apparaat dat een signaal uitzendt, het is juist een apparaat dat een signaal opvangt, en dat "laat zien" via de HDMI stekker. Ik had het idee dat dit essentiële concept niet duidelijk was bij de vraagsteller, maar misschien heb ik het mis. Apps op een smartphone zoals YouTube en Netflix geven een Chromecast de opdracht om zelf de content op te halen van die platforms. Het is niet dat de film van de smartphone naar de Chromecast wordt gestuurd. Als de opdracht eenmaal gegeven is via de app zou je de telefoon helemaal uit kunnen zetten en de Chromecast doet zijn werk. Ideaal, dus.
  3. Je hebt een spelletjescomputer in elkaar gezet. Ik weet ook niet of het nu nog verstandig is om de hoofdprijs voor zo'n videokaart te betalen terwijl de 3000 serie nu net op de markt is verschenen, die met kop en schouders boven zijn voorgangers uitsteekt.
  4. Ja, of KeePass, of KeePassXC. Kijk anders hier eens: https://computertotaal.nl/tag/keepass
  5. Op Tweakers is eergisteren net weer een nieuwe "Best Buy Guide" verschenen over laptops: https://tweakers.net/reviews/7886/laptop-best-buy-guide-juni-2020.html Mocht jouw categorie er niet tussen staan, kijk dan eens in de bbg van april of zo... Veel nuttige informatie aldaar, ook in de reacties, want iedereen weet het altijd beter.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...