Ga naar inhoud

Patrick12

Lid
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door Patrick12

  1. 7zip is volledig vrij te downloaden. Waarschijnlijk zit een afperser je te jennen, dus niet in de val trappen. Is beschikbaar voor 32bit of 64bit systemen alsook zijn portable versie's te verkrijgen voor op USB stick te gebruiken. De maker laat je wel toe om een kleine donatie aan hem te doen, maar wees altijd alert en ga rechtstreeks naar de 7-Zip originele site.
  2. Bij het upgraden van Win7 naar Win10 had ik hetzelfde probleem met Acronis 2012. Bij de installatie werd Acronis weggeschreven door de Upgrade van Win10. Je kan een update versie van Acronis 2011 aankopen aan een kleine prijs van ca. 28 € (kijk maar eens naar de reclames in je Inbox), bij het aanvaarden vragen ze naar je wachtwoord en na betaling heb je de nieuwste versie 2020. Is het een illegale versie, tja dan kan je eventueel eens kijken op License2GO.nl voor een nieuwe installatie aan gunstige prijs (vb: Acronis 2019 voor 3 PC's aan 49,90 €). Let op dat je er geen kiest met Cloud, die kosten jaarlijks zo'n 50 €. Dus kies voor een standalone en zet deze eerst op je Win7 zodat je moeiteloos kunt upgraden naar Win10. Nog 1 opmerking: zie dat je huidige printer ondersteuning biedt voor Win10. Doei en het beste, het zal wel lukken.
  3. Dit is nog altijd mogelijk en gratis, bij het downloaden kiezen voor behoud van alle programma's anders doet deze een cleanverse upgrade en ben je alles kwijt van programma's en documenten. Wel effe zien dat je printer Win10 ondersteunt en verwacht ook dat bepaalde programma's zullen verdwijnen. Wat ook mogelijk is: een tweede harde schijf installeren die je cloont met bvb Acronis (of soortgelijk programma) en hiermee de cloon van Win7 overzet naar de 2de schijf. De echte schijf met Win7 loskoppelen en de 2de schijf met ook Win7 opstarten en daar de upgrade van Win10 upgraden. Zo kan je via beetje aan- of loskoppelen de gewenste Win7 of Win10 schijf aanspreken. Let wel dat het een PC is op een laptop gaat dit niet zonder brokken te maken. Bij mij lukt het tot nu toe, alleen heeft Win10 de kuren om hun versie halfjaarlijks te vernieuwen zodat je regelmatig Win10 moet starten of alles is naar de piepers. Wil je veilig spelen doe dan gewoon de gratis upgrade naar Win10 en vergeet je Win7. Je vindt alles terug op de site van "Schoone PC.nl" om de upgrade naar Win10 te installeren en woord voor woord. Een aanrader die site.
  4. De inhoud downloaden die digitaal verzegeld is zal nooit lukken. Het enige wat je kan doen is eens langsgaan bij een bibliotheek en het desbetreffend artikel lenen (als het nog aanwezig is). Andere mogelijkheid is bij iemand langsgaan die een USB-stick gekocht heeft en daar eens laten uitprinten, hopelijk geen honderden pagina's want dan kan je beter de USB-stick kopen. Zoeken maar en veel geluk.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...