Ga naar inhoud

piet.welles

Lid
 • Aantal items

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

piet.welles's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

 • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

 1. Ik zie het lampje van mijn externe harde schijf knipperen. Dit duidt op activiteit. Ik ben me van geen enkele activiteit bewust. Ook als ik alle toepassingen sluit blijft het lampje knipperen. Ik meld me af en aan. Ook daarna blijft het lampje knipperen. Ik vraag me af wat hier aan de hand is. Heb ik te maken met een hack? Is het mogelijk om de processen te analyseren die mijn externe schijf benaderen?
 2. Ik zie het lampje van mijn externe harde schijf knipperen. Dit duidt op activiteit. Ik ben me van geen enkele activiteit bewust. Ook als ik alle toepassingen sluit blijft het lampje knipperen. Ik meld me af en aan. Ook daarna blijft het lampje knipperen. Ik vraag me af wat hier aan de hand is. Heb ik te maken met een hack? Is het mogelijk om de processen te analyseren die mijn externe schijf benaderen?
 3. Ik zie het lampje van mijn externe harde schijf knipperen. Dit duidt op activiteit. Ik ben me van geen enkele activiteit bewust. Ook als ik alle toepassingen sluit blijft het lampje knipperen. Ik meld me af en aan. Ook daarna blijft het lampje knipperen. Ik vraag me af wat hier aan de hand is. Heb ik te maken met een hack? Is het mogelijk om de processen te analyseren die mijn externe schijf benaderen?
 4. Ik heb zelf 2 muziek video's opgenomen. Nu wil ik hiervan een film maken waarbij ik een Audio CD als geluidsspoor wil gebruiken. Dat betekend dat ik vanuit beide films stukjes video moet kunnen kiezen, waarbij de lip-synchroniciteit gewaarborgd wordt. Met welk (gratis, eenvoudig bedienbaar) programma zou ik dat kunnen doen?
 5. Ik heb zelf 2 muziek video's opgenomen. Nu wil ik hiervan een film maken waarbij ik een Audio CD als geluidsspoor wil gebruiken. Dat betekend dat ik vanuit beide films stukjes video moet kunnen kiezen, waarbij de lip-synchroniciteit gewaarborgd wordt. Met welk (gratis, eenvoudig bedienbaar) programma zou ik dat kunnen doen?
 6. In Android 6 kun je de SD-card formatteren als internal memory. Dat heb ik gedaan. Daarna zag ik dat mijn intern geheugen met zo'n 32GB was toegenomen. Fantastisch! Echter, na een nachtje blijkt dat ik 4,06GB van de 4,85GB internal-memory in gebruik heb en 1,86GB van de 29,33GB Samsung SD-card! De SD-card wordt dus weer als external-memory gezien. Ik heb een Motorola Moto 2G tweede generatie en een Samsung SD card. Onder instellingen van de SD-card kan ik de opdracht geven "Formatteren als draagbaar". Dus lijkt het erop dat de SD-card zelf gezien wordt als internal memory. Wat is hier aan de hand?
 7. Outlook: In de adressenlijst staat een naam wel in de categorie maar via "categorie bewerken" niet meer in het venster onderin. Wat is hier aan de hand?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...