Ga naar inhoud

Joep_ct

Lid
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Joep_ct's prestaties

Junior

Junior (2/8)

  • Eerste reactie
  • IJsbreker
  • 30 dagen mijlpaal
  • Eerste reactie
  • IJsbreker

Recente badges

1

Reputatie

  1. Ik had het ondertussen zelf al opgelost (sorry voor het niet melden daarvan) maar dat was inderdaad het probleem; na het opstarten met een omweg zoals hier eerder beschreven heb ik de beeldschermvolgorde aangepast, en nu start het hele spul weer 'fluitend' op. Dank voor het meedenken allen!
  2. Hoi Manuel, Dat klonk inderdaad als een prima tip, dank daarvoor! Heb 'm dus ook meteen uitgeprobeerd, maar helaas; het resultaat is nog steeds hetzelfde. Het lijkt wel alsof het een instelling in Windows 11 is, die afwijkend is van eerdere mogelijkheden in Windows 10. Hoop dit toch wel op te kunnen lossen. Heb je (jullie) nog meer suggesties? Ik hoor het graag. Vriendelije groet, Joep
  3. Hallo, Ik maak al een jaar of wat gebruik van een universeel docking station (I-TEC), voor zowel mijn laptop als mijn desktop. De desktop heeft dus alleen nog maar een stroomkabel aangesloten aan de achterkant, en aan de voorkant, via een gewone USB-poort, een kabel naar het docking station. De desktop start op deze manier altijd prima op. Maar dit betreft een wat oudere desktop met Windows 10 erop. En daarom heb ik vorige week maar weer eens een nieuwe desktop gekocht, nu met Windows 11 erop. Maar bij deze desktop werkt diezelfde 'truuk' dus niet. Als ik 'm start zie ik wel beide beeldschermen iets grijzig worden, maar ik krijg verder geen beeld. Pas als ik een HDMI-kabel van één van de beeldschermen uit het docking station trek en deze achter in de desktop doe, krijg ik beeld. En als ik dan inlog op windows komt ook het tweede scherm (dus via het docking station) er bij. Iemand enig idee hoe ik er voor kan zorgen dat mijn nieuwe desktop ook gewoon opstart als ie is aangesloten met een USB-kabel op het docking station?
  4. @Kasander1 Goeie tip! Die Thunderbolt 3™ Compact Dock met 1 x HDMI + 1 DisplayPort + Ethernet + Audio + 2 x USB-A + USB-C Oplaadpoort lijkt me wel wat. Ga er eens even wat beter naar kijken. Dank zover!
  5. Ik wil een docking station aanschaffen waar zowel mijn windows laptop als een iets oudere macbook op aangesloten kan worden. Welke zou ik dan het beste kunnen kiezen? En is het mogelijk om mijn (al iets oudere) windows desktop PC hier ook op aan te sluiten?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...