Ga naar inhoud

jaspervansoolingen

Lid
 • Aantal items

  26
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

jaspervansoolingen's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

 • Eerste reactie
 • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

 1. Ik speel vaak met vrienden een game via Discord. Op de achtergrond heb ik altijd muziek opstaan. Nu zeggen mijn vrienden altijd dat ik de muziek zachter moet zetten en dat ze hem heel goed horen. Ik vind dit ontzettend raar want de enige manier waarop ze mijn muziek kunnen horen is door de microfoon van de headset. Maar de muziek staat nooit hard genoeg om het er doorheen te horen. Ook als ik mijn microfoon volledig bedek horen ze mijn muziek. Dit is ontzettend irritant en ik weet niet hoe ik dat moet oplossen.
 2. Ik heb een build samengesteld maar het is mijn eerste keer. Graag zou ik feedback krijgen over hetgeen i kheb samengesteld. Zie onderstaande link voor de build. Bij voorbaat dank! https://azerty.nl/basket/?code=YTo3OntpOjIyNjM1Nzg7aToxO2k6MTU0MTcwNDtpOjE7aToxNDMwMzMxO2k6MTtpOjIyOTYzNTY7aToxO2k6MTYxODk7aToxO2k6MTU1MTQ4MDtpOjE7aToxNDIzMzEyO2k6MTt9
 3. Binnenkort stop ik met mijn werk en dan moet ik de bedrijfstelefoon inleveren. Ik mag om een vage reden niet mijn simkaart houden. Omdat ik de telefoon ook erg veel in mijn privé-leven gebruik zou ik toch graag mijn nummer behouden. Van het werk mag dit maar ze hebben geen zin om er moeite in te steken. Nu vraag ik me af of het mogelijk is om je telefoonnumer over te zetten op een nieuwe simkaart. Misschien helpt het om te zeggen dat ik een nieuw abonnement ga afsluiten met een nieuwe telefoon. Ik heb wel ergens gelezen over nummerbehoud maar ik weet niet zeker of dat er iets mee te maken heeft. Bij voorbaat dank!
 4. Met behulp van azerty.nl heb ik geprobeerd een game-pc samen te stellen. Waar ik vooral benieuwd naar ben is of ik de juiste voeding heb gebruikt, juiste processor, juiste moederbord of dat het misschien goedkoper kan. Ik ben wel van plan er high-end games mee te spelen. Dit is de link naar de onderdelen: https://azerty.nl/basket/?code=YTo4OntpOjcyNzY3NTtpOjE7aToxNTQxNzA0O2k6MTtpOjE0MzAzMzE7aToxO2k6MTQzMDQ0MTtpOjE7aTo3MTEyMTtpOjE7aToxNTUxNDgwO2k6MTtpOjE1MjEwO2k6MTtpOjM1NzE5O2k6MTt9 alvast bedankt!
 5. @joris-peterse Bedankt voor je antwoord, Ik merk wel degelijk verschil. Ik sloeg mijn fotos altijd op op mijn sd-kaart. Elke keer als ik vervolgens de galerij opende en een foto/filmpje wilde bekijken duurde dat echt lang (enkele seconden en vaak meer!). Ik vond dat raar want de telefoon had ik echt nog maar een dag. Ik heb daarna de opslaglocatie gewijzigd naar de telefoon zelf en ik had geen enkel probleem meer. Foto's en filmpjes laadden gelijk. Ik heb toen wat research gedaan en meerdere 'experts' gaven aan dat dat kwam doordat het geheugen van de s7 edge te snel is voor een sd-kaart. Daardoor laden foto's op de sd-kaart trager en kan de telefoon traag gaan aanvoelen als er nog meer belangrijke programma's op de sd-kaart staan.
 6. Ik wil een microSD aanschaffen voor mijn Samsung Galaxy s7 edge. Nu heb ik meerdere keren gelezen dat een normale microSD te 'langzaam' is voor het supersnelle flashgeheugen in de s7 edge. Programma's die bijvoorbeeld op de microSD staan, of bijvoorbeeld foto's werken heel traag of komen traag op gang. Ik heb dit zelf al erg vaak meegemaakt met de microSD die ik er nu in heb zitten. Weet iemand misschien of er een geschikte microSD is die wel snel genoeg is voor de s7 edge waardoor ik zo min mogelijk last heb van 'vertraging'? Bij voorbaat dank!
 7. Ik heb een Asus n76vb laptop. Ik zou graag mijn harde schijf vervangen door een ssd. Ik heb mijn laptop open gemaakt en ik zag twee identieke 'grijze doosjes' (beide met een zwart flapje om ze eruit te trekken) apart van elkaar zitten met in het midden het ram geheugen. Ik weet vrij zeker dat één van de twee de harde schijf is. Welke moet ik nu vervangen door de ssd? Ik heb geen tweede harde schijf gekocht en voor zover ik weet is die ook niet aanwezig in mijn laptop.
 8. Ik heb het programma MuseScore op mijn laptop staan en ik zou graag verder werken met dit programma op een andere computer. Ik heb begrepen dat je niet zomaar het programma naar je usb-stick kan kopiëren en dan kunt verder werken op een andere pc. Met andere woorden, ik zou graag het eerder genoemde programma 'portable' maken zodat ik het vanaf mijn usb-stick kan opstarten. Op internet heb ik alleen programma's gevonden waar al vaste applicaties op staan zoals 'Lupo Pensuite' en 'Portable Apps'. Dit is alleen niet wat ik zoek.
 9. Ik heb een film gedownload op mijn Samsung galaxy s4 en ik vind deze terug bij mijn bestanden. Ook heb ik voor de desbetreffende film ondertitels gedownload. Deze heb ik in dezelfde map gezet als de film. Als ik nu de film afspeel met videospeler kan ik kiezen voor ondertiteling toevoegen. Maar als ik dit doe staat er dat er geen ondertitels beschikbaar zijn. De naam van de ondertitels hetzelfde maken als de film heb ik al geprobeerd maar dat werkte niet. Het is een srt bestand en staat bij mijn bestanden op mijn telefoon.
 10. Mijn 'w' toets van mijn laptop zat vast dus ik dacht dat het wel slim zou zijn om het weer vast te maken met secondelijm. Dit is werkelijk het domste dat ik ooit heb gedaan. Mijn toets zit nu helemaal vast en drukken lukt niet meer. Ik zou het waarderen als jullie mij kunnen helpen.
 11. Sinds een paar dagen start chrome automatisch op als ik de pc opstart. Ik heb niks veranderd in de instellingen en vind dit langzaamaan irriteren. Bij verkenner en dan "start menu" kon ik ook niks vinden.
 12. Ik heb sinds 2 maanden een samsung galxy s4. Ik heb al gelezen dat er het een en ander aan nieuwe features op stond en zo ook de functie "slim scrollen". Ik heb al verscheidene keren over die functie gelezen en filmpjes gezien op internet. Daarbij heb ik ook gezocht waar die functie stond. Maar bij mij schijnt hij er helemaal niet op te staan! In het menu (slim scherm), staan wel de functies "slim pauzeren, "slim roteren" en "slim sluimeren", maar geen "slim scrollen"! Ik vind dit erg vervelend en snap niet waarom dat ontbreekt. Ik heb android 5.0.1 lollipop sinds ik de telefoon kocht. Kan ik de functie "slim scrollen" terug krijgen?
 13. Ik zet nog wel eens muziek op mijn iPod shuffle via spotify en dit verliep altijd prima; spotify herkende de iPod en ik zag hem staan onder apparaten en kon zo makkelijk de muziek op mijn pc synchroniseren met het apparaatje. Sinds kort kan dit niet meer: Ik stop de iPod in de pc maar er gebeurt verder niks bij spotify, ook komt het scherm met "apparaten" niet meer opdagen. Op de site van spotify kon ik het niet vinden. Ik heb niks veranderd en het heeft altijd prima gewerkt tot nu. Kan ik hiervan af?
 14. Sinds ik windows 10 heb op mijn pc verschijnt er elke keer naar het opstarten; "avgui.exe systeemfout" het programma kan niet worden gestart omdat MSVCR110.dll ontbreekt op uw op uw computer. Het virusscanner programma AVG heb ik verwijderd en toch blijf ik deze melding krijgen elke keer als ik opstart. Hoe kom ik hier vanaf?
 15. Ik heb een speaker (JBL flip) gekocht en sloot deze altijd aan op mijn laptop en dit werkte ook altijd correct zonder enig probleem. Ik sloot hem laatst weer aan op mijn laptop en zoals altijd stond er dat hij verbonden was met de laptop en de speaker gaf ook het typerende geluidje voor "bluetooth verbonden''. Het geluid kwam echter NIET uit mijn speaker maar kwam nog steeds uit mijn laptop. Op mijn telefoon werkt de speaker wel normaal. Bij apparaatbeheer heb ik niks kunnen ontdekken. Ik heb een Asus laptop met windows 8.1. Hoe kan ik dit verhelpen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...