Ga naar inhoud

Lifehackgids 2021 1.0.0

   (1 review)

1 Screenshot

Over dit bestand

In deze gids staan de beste lifehacks van de afgelopen tijd. Handige tips die je leven nét wat makkelijker maken. Het biedt een gevarieerde mix van tips over allerlei productcategorieën die je op Kieskeurig.nl kunt vinden. Tips waarvan je denkt: dat is handig, waarom wist ik dat nog niet? Centraal staat: meer doen in minder tijd. Met behulp van nieuwe technieken en producten die je al hebt of gewoon kunt kopen. Soms is het grootmoeders tip, soms komt het van iemand uit de Kieskeurig-community. Deze gids vertelt hoe je informatie opspoort, organiseert, filtert en deelt. Zodat je overzicht houdt en informatiestress voorkomt. Gebruik de tips die jou aanspreken en laat het vooral aan anderen weten! Na het lezen van deze gids heb jij zeker wat te vertellen op verjaardagen of andere bijeenkomsten. Heb je zelf een handige tip? Plaats je tip dan in onze community. Wie weet krijgt jouw tip een plek in de volgende Kieskeurig-lifehackgids!

 • Like 1

Feedback gebruiker

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast

 • Berichten

  • Dank jongens! Zit momenteel aan de andere kant van de wereld met een jetlag 😉 Keep up the good work. Heb jouw berichtje idd gezien, Manuel 🙂
  • https://www.wyniasweek.nl/de-wereld-heeft-juist-meer-stikstofuitstoot-nodig/
  • Het idee is misschien wel goed willen we de klimaatdoelen halen, maar de overheid kan dit niet gaan verplichten. Want dat betekent dus, dat ik mij zwaar in de schuld moet gaan steken om minder gas te verbruiken. Lager gas verbruik betekent automatisch ook een hogere gasprijs, dat heeft het verleden wel al uitgewezen. Bij een lager gasverbruik komt er namelijk veel te weinig inkomsten bij de overheid binnen. Dus: ik moet een hele dure pomp aan schaffen om minder gas te verbruiken, maar ik ben uiteindelijk nog net zo veel aan gas kwijt als met mijn CV ketel. En heb een hoge schuld voor de aanschaf van mijn waterpomp. Een elektrische waterpomp is net zo min een optie: dure aanschaf, waarvoor ik mij in de schuld moet steken en wil ik het enigszins te betalen hebben, moet ik ook nog zonnepanelen aanschaffen, waarvoor ik ook geld moet lenen. Plus dat ik een hogere gasprijs moet betalen, omdat we in Nederland te weinig gas gaan verbruiken. Conclusie: vreselijk duur plan, dat de gemiddelde burger NIET kan opbrengen. Bovendien leggen ze in Duitsland steeds meer gasleidingen aan...... Dat nieuwe huizen gasloos worden gebouwd, juich ik van harte toe. Dat is tenminste in 1 keer klaar.
  • Wat hebben wij toch een leuke hobby, mensen blij maken.  En van die berichten worden wij ook blij.☺️
  • Dat is mooi om te horen, dat scheelt weer een bezoekje van een monteur.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...