Ga naar inhoud

Lifehackgids vakantie editie 1.0.0

   (2 reviews)

1 Screenshot

Over dit bestand

Lifehackgids vakantie editie


What's New in Version 1.0.0   See changelog

Released

Jij vouwt nog altijd je vakantiekleding? De tip: rol je kleding op. Minder kreukels en meer ruimte. Zeker als je ook nog slim in elkaar rolt. Die laatste paar kreukels in de kleding strijk je er natuurlijk niet uit: daarvoor hebben we de warme douche. Alle kleding even uithangen in de douche, warme douche aan en tien minuten later is alles kreukvrij. Welkom in deze special! Wij zijn Lifehacking.nl. Vanaf nu wordt je leven elke dag een stukje makkelijker. Om te beginnen met alle tips, trucs en hacks die je in deze special vindt.


Feedback gebruiker

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast

Reijg

  

Handige gids met slimme tips voor op vakantie.

Link naar review
 • Berichten

  • Dank jongens! Zit momenteel aan de andere kant van de wereld met een jetlag 😉 Keep up the good work. Heb jouw berichtje idd gezien, Manuel 🙂
  • https://www.wyniasweek.nl/de-wereld-heeft-juist-meer-stikstofuitstoot-nodig/
  • Het idee is misschien wel goed willen we de klimaatdoelen halen, maar de overheid kan dit niet gaan verplichten. Want dat betekent dus, dat ik mij zwaar in de schuld moet gaan steken om minder gas te verbruiken. Lager gas verbruik betekent automatisch ook een hogere gasprijs, dat heeft het verleden wel al uitgewezen. Bij een lager gasverbruik komt er namelijk veel te weinig inkomsten bij de overheid binnen. Dus: ik moet een hele dure pomp aan schaffen om minder gas te verbruiken, maar ik ben uiteindelijk nog net zo veel aan gas kwijt als met mijn CV ketel. En heb een hoge schuld voor de aanschaf van mijn waterpomp. Een elektrische waterpomp is net zo min een optie: dure aanschaf, waarvoor ik mij in de schuld moet steken en wil ik het enigszins te betalen hebben, moet ik ook nog zonnepanelen aanschaffen, waarvoor ik ook geld moet lenen. Plus dat ik een hogere gasprijs moet betalen, omdat we in Nederland te weinig gas gaan verbruiken. Conclusie: vreselijk duur plan, dat de gemiddelde burger NIET kan opbrengen. Bovendien leggen ze in Duitsland steeds meer gasleidingen aan...... Dat nieuwe huizen gasloos worden gebouwd, juich ik van harte toe. Dat is tenminste in 1 keer klaar.
  • Wat hebben wij toch een leuke hobby, mensen blij maken.  En van die berichten worden wij ook blij.☺️
  • Dat is mooi om te horen, dat scheelt weer een bezoekje van een monteur.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...