Ga naar inhoud
  • ingangen
    2
  • reacties
    0
  • views
    2584

Ingangen in dit blog

Moet je tanden poetsen na het zoenen?

Het is sowieso verstandig om tanden te poetsen vóór het zoenen. Niet per se voor het behoud van het gebit, maar vooral voor de ervaring van je zoenpartner. Voor een zoenpartner is niets zo vervelend als een slechte adem of etensresten die zich tussen de tongen heen worstelen. Hoe zit het eigenlijk met tanden poetsen ná het zoenen? Wat gebeurt er tijdens het zoenen? Zoenen, mits gewenst en met de juiste partner, is erg fijn en zorgt voor verbinding. Tijdens het zoenen neemt het stressho

Kieskeurig.nl

Kieskeurig.nl in Tanden poetsen

Elektrische tandenborstel vs. handtandenborstel

Het moment dat mijn tandarts mij aanraadde om mijn tanden elektrisch te gaan poetsen staat nog helder op mijn netvlies. De reden dat het mij werd aangeraden was de hoeveelheid tandplak dat op en tussen mijn tanden zat. Naast mijn eigen tandarts, raden ook de meeste andere tandartsen en mondhygiënisten aan om tanden elektrisch te poetsen. Wat is hier de reden van? En heeft een elektrische tandenborstel dan echt zoveel voordelen ten opzichte van een normale handtandenborstel? Voordelen v
×
×
  • Nieuwe aanmaken...